Städfirma i karlskoga

Välkommen till NB Städ

Behöver du hjälp av en proffsig städfirma?

Vill du ha mer tid över till annat än städning? Är du den typ av person som tycker att “rätt person på rätt plats” är vettigt? NB Städ är en städfirma som utför professionell städning både för privata kunder och företag.

Vårt städteam städar – du får tid till annat

Få tycker att det är kul att städa, men det gör vi. Det är skälet till att vi beslutade oss för att starta NB Städ. Vi har kunnande och passion för rena och fräscha inomhusmiljöer. Om du vill ha ett prisvärt alternativ som sätter kundens nöjdhet i fokus är det oss du ska höra av dig till. Det kanske bästa av allt är att om vi städar får du mer tid över till att göra det du är bäst på.

Vi finns i Kristianstad

Vår städfirma har sitt säte i Kristianstad och det är också där med omnejd vi säljer våra tjänster. Om du har önskningar om att köpa lokalvård eller hemstäd för enstaka gånger eller vid schemalagda upprepade tillfällen och vill vara garanterad ett gott resultat varje gång är det till oss du ska höra av dig.

Genom att använda detta formulär accepterar du att NB Städ lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Städfirma i karlskoga

Våra tjänster

Nedan följer ett urval av de städtjänster du kan beställa av oss på NB Städ.

Flyttstäd

Det är viktigt att det blir rätt när du ska flyttstäda. Om du anlitar oss för flyttstädet kan vi garantera att din lägenhet eller lokal går igenom besiktningen. I samband med en flyttstädning gör vi rent i minsta lilla vrå, från golv till tak.

Trappstäd

Äger du en fastighet? Vill du slippa konflikter kring vems tur det är att träda trappan vid ett givet tillfälle? Anlita oss för att sköta trappstädet i din fastighet en gång i veckan eller så ofta eller sällan du önskar.

Fönsterputs

Det är lätt hänt att man underskattar betydelsen av rena fönster för en trivsam inomhusmiljö. Så lite som någon fönsterputs per år kan göra stor skillnad för trivseln. Vårt städteam gör att utsikten från din lokal, lägenhet eller ditt hus blir som ny.

Våra tjänster

Hemstäd - NB Städ

Hemstäd

Kontorsstäd - NB Städ

Kontorsstäd

Lokalvård - NB Städ

Lokalvård

Ditt självklara val när du vill hitta städfirma i Kristiandstad med omnejd!

Kontakta oss

Saknar du något?

Om du tycker att det saknas någonting i vår lista över tjänster kan du alltid höra av dig till oss med ett förslag. Vi är öppna för nya idéer och så länge det rör sig om städ och renhållning kan vi säkert hjälpa dig att tillgodose just dina behov.

Välkommen till oss på NB Städ

Om du vill ha en städfirma som har passion för städning och förmåga att genomföra den typen av uppdrag både snabbt och effektivt är det till oss på NB Städ som du ska höra av dig till. Vi ägnar oss åt det vi kan och tycker är viktigt så att du får tid över att göra detsamma.